Arakain vydává novou desku Jekyll & Hyde, přiveze ji na letní festivaly

Tříleté čekání na novou desku Arakainu je u konce – největší česká metalová legenda vydává devatenácté řadové album nazvané Jekyll & Hyde. Kapela představí nové písně během letních open-air koncertů, kterých má na tuto sezónu naplánováno požehnaně. Ten první se koná již příští pátek 17. 5. v Králově Dvoře u Berouna.

Dvanáct nových songů

Digipack Jekyll & Hyde bude obsahovat dvanáct nových písní. Skladatelsky se na něm podíleli jako obvykle všichni čtyři hráči na strunné nástroje (včetně zpěváka Honzy Toužimského), o texty se postarali Zdeněk Kub a Mirek Mach, ale také externí spolupracovníci Protheus (Dymytry) a Michail Fabien (Forrest Jump). Mix a mastering probíhal u Martina Hollandra ve studiu HollySound.
Desku zakoupíte již brzy v síti vybraných prodejen, v e-shopu Arakainu (arakain.eu) a také na koncertech kapely, kde bude k dostání také nový merch. Ty, kdo dávají přednost platformám jako Spotify a iTunes, tentokrát také potěšíme – i tam bude album k dostání, stejně tak se tam brzy objeví starší desky Arakainu.

Nové skladby poprvé live

Poprvé naživo otestuje Arakain své nové skladby již příští pátek 17. 5. v krásném prostředí zámku Králův Dvůr u Berouna. V programu večera dále zahrají kapely Moped 56, Bugr a mladičká, avšak talentovaná skupina Rocksana. Program doplní svou ohňovou show skupina Ožehavá záležitost.

Vstupenky koupíte na ticketstream.cz, smsticket.cz a v Mestském kulturním centru v Berouně.

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Archiv kapely, Vojtěch Vlk, Petr Dio

Napsat komentář