Harlej jede na podzim s Komunálem, příští rok se těší do hal

Harlej

Sobota 5. října, Tábor – to byla druhá zastávka ze třinácti společných podzimních koncertů Harleje a Komunálu. Výsledek? Bezmála tři hodiny rocku. A na příští rok již máme příslib halového turné.

Komunál: Luboš Suchánek to s fans umí

Jako první nastoupil na pódium Komunál, který všude, kam přijede, vítá početná základna věrných fanoušků. Publikum bylo od prvních tónů ve varu, Luboši Suchánkovi se nedá upřít, že to s diváky opravdu umí. Dvanáct songů včetně závěrečného hitu Zapalte nás proletělo sálem – a hodina byla pryč.

Harlej má novinku Nejsem zklamanej

To už se ale v zákulisí chystala druhá parta dnešního večera – Harlej. Za čtyřiadvacet let hraní mají v repertoáru velkou spoustu hitů, takže sestavit playlist musí nejspíš být těžká volba. Mezi šestadvaceti písničkami aktuálního podzimního turné je i novinka Nejsem zklamanej, na kterou Harlej k začátku turné natočili také videoklip. Tipujeme, že tato novinka může být předzvěstí chystaného nového CD. Co myslíte? Doufáme, že nám kapela už brzy nadělí hezký dárek v podobě nového řadového alba.

 

Harlej dobude příští rok haly včetně Fora Karlín

Na jaře 2020 vyrazí Harlej na výroční halové turné k pětadvaceti letům existence kapely. Toto turné zahrne pouze velká města, zato se roztáhne od Plzně až po Zlín. Závěrečný koncert se odehraje 18. 4. ve Foru Karlín, které se v posledních letech stává vedle Lucerny a O2 Areny novým milníkem českých muzikantů v jejich hudební kariéře.

Text: Tomáš Hromada, Sylva Kaplanová, foto: Tomáš Hromada

Termíny turné:

07. 03. 2020 Pardubice – ČSOB Pojišťovna Arena

14. 03. 2020 Zlín – Sportovní hala Datart (dříve Euronics)

21. 03. 2020 Ostrava – Hala Tatran

28. 03. 2020 Brno – Hala Vodova

03. 04. 2020 Plzeň – Sportovní areál TJ Lokomotiva

09. 04. 2020 České Budějovice – Výstaviště České Budějovice

11. 04. 2020 Jihlava – Sportovní hala SK Jihlava

18. 04. 2020 Praha – Forum Karlín

Author

Napsat komentář