Rádio Beat oslaví letošní narozeniny s The Australian Pink Floyd

The Australian Pink Floyd Show

Také letošní narozeniny Rádia Beat budou ve znamení skvělé hudby. Ve spolupráci s agenturou Pragokoncert vystoupí 24. února v pražské Tipsport aréně australský (a zároveň také nejslavnější) tribute band formace Pink Floyd.

Největší hity i nafukovací růžový klokan

Aktuální show nese název All That You Feel a slibuje ty nejzásadnější hity populární kapely jako Meddle, Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, Animals či The Wall. Nemůže chybět ani velkolepá produkce s nejmodernějšími pódiovými efekty, lasery, speciálně navrženými videoprojekcemi a animacemi, které jsou promítány na obrovské kruhové obrazovce a LED stěnách. Nebudou chybět gigantické nafukovací ikony pinkfloydovských alb, jako např. růžový klokan, prase či učitel. V doprovodu desetičlenného souboru z Adelaide zazní skladby s maximálním důrazem na detail a zvuk, na kterém formace pracuje už víc než tři desítky let.

Přijďte se přesvědčit, že si kapela svá ocenění zasloužila

Ne nadarmo byl tento band několikrát oceněn v prestižních hudebních médiích typu The Times či The Guardian. Proč tomu tak je, budou moci zájemci zjistit už 24. února. Vstupenky na koncert jsou ke koupi na oficiálním webu mastersofrock.

Text: Milan Menčík, foto: Miloš (Milosfoto) Hlaváček

Zdroj: youtube.com

Author