Hentai Corporation v novém videoklipu poukazují na znečišťování oceánů

Hentai Corporation

Kolem kontroverzní kapely Hentai Corporation je opět rušno. Krom nového EP se kapela vytasila i s novým videoklipem, který bojuje za práva zvířat. Žádné srdcervoucí záběry nebohých zvířátek však nečekejte, protože to kapela pojala hezky po svém!

EP má v názvu telefonní číslo

Po téměř dvouapůlleté odmlce od posledního počinu – alba Intracellular Pets – se Hentai Corporation představili s novým EP s velmi originálním názvem 00420603545450. Schválně, zkusíte si to zapamatovat?

Animovaný klip poukazuje na znečištění oceánů

Nové EP provází i nový videoklip s poutavým názvem Trash Island. Po videu ke skladbě Tragedy of Uncle Hitler půjde o jejich druhý animovaný klip. „Chtěli jsme zase udělat něco trochu jinýho, a po vyloženě kresleném klipu jsme toužili už dlouho. Je to taková muzikálová ujetina, ve který zábavnou formou vyprávíme o vážným současným tématu, a to znečištění oceánů. Zvířátka, kterým lidi zničej jejich přirozený prostředí, se přesunou na nový území, kterým je ostrov z odpadků, kde jim je parádně. Pak se to ale celý zvrtne, když tam přijedou ekologové a začnou jim to uklízet…‟, popisuje kapela svůj nový materiál. Klip má na svědomí studio DRAWetc., konkrétně Vladimír Strejček, a vzhledem ke stopáži, která je přes šest minut, se už dá považovat spíše za krátký animovaný film.

 

Jedni z nejtalentovanějších, jedni z nejkontroverznějších

Hentai Corporation jsou známí nevídanou zběsilostí svých živých vystoupení, nápaditými instrumentálními linkami a skvělým vokálem excentrického frontmana Radka Škarohlída. Během své existence tato formace získala pověst jedné z nejtalentovanějších a zároveň nejkontroverznějších kapel u nás.

Text: Ema Moravcová, foto: archiv kapely Hentai Corporation, video zdroj: youtube.com

Author