Speciální velikonoční česko-slovenské kolo hitparády Kluboofka přinese Arakain, Limetall i Metalindu

Arakain

O letošních Velikonocích se nemůžeme bavit na živých akcích, jak bývá zvykem jindy, proto Nároďák Jaroměř přináší speciální kolo hitparády Kluboofka v česko-slovenském vydání. V neděli 4. dubna ve 20:00 to všechno odstartuje na YouTube kanálu Kluboofka.

Rockové vyžití v době bez koncertů

Hitparáda Kluboofka Nároďáku Jaroměř je určitou formou rockového vyžití během koronavirové situace, kdy není povoleno pořádat živé koncerty. Hitparáda obvykle mívá opravdu pestré české i zahraniční složení, aktuální „velikonoční“ kolo bude zaměřeno na hity známých českých a slovenských rockových a metalových kapel. A které klipy tedy budou soutěžit?

Arakain– Nenávidím

KomunálProtheus – Zapalte nás

Argema – Andělé

Limetall – Parní stroj

Metalinda – V jednote je sila, Slovania

Debustrol – Kultovní revoluce

Hlasujte zhlédnutím i palcem nahoru

Kluboofka začíná ve 20:00, všechny klipy budou pak dostupné od 21:00 (na Facebooku od pondělí). Hitparáda bude dostupná jak na tomto Youtube kanálu, tak ve FB události Rockové Velikonoce v Kluboofce a na webových stránkách Nároďáku Jaroměř. Hlasování na YouTube kanálu Kluboofka probíhá dvěma způsoby – zhlédnutí a hodnocení jednotlivého klipu kapely, které chcete dát hlas. Započítává se jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Šest fanoušků, kteří se zúčastní hlasování a budou mít štěstí, mají možnost vyhrát batoh z kolekce Nároďák Fest. Hlasovat můžete do 18. 4.

Co je nového u kapel v hitparádě?

Velikonoční rockový maraton na rádiu Hey také zjistí, co je nového u zúčastněných kapel. Také tyto rozhovory si později můžete pustit ze záznamu na YouTube kanálu Kluboofka.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda

Author