Argema a Stíny v Křižanovicích: i v současné nejisté době se muzikanti i fanoušci umějí bavit

Argema

Fotbalisté v Křižanovicích u Bučovic se kromě sportu pomalu etablují i v oblasti pořádání kulturních akcí. Dalším koncertem, který se pod jejich záštitou konal, bylo vystoupení kapel Stíny a Argema. Svým objektivem celý den pozorně sledoval dění Petr Dio.

Kapely spjaté s Moravou

Místní fotbalová organizace se i v této nelehké době snaží, aby Křižanovice žily sportem i kulturou. Tentokrát si pozvali dvě kapely spjaté s MoravouStíny z Oslavan, kteří byli v roli předskokanů, a Argemu. Skupina původem z Uherského Hradiště má neskutečně velkou fanouškovskou základnu na Moravě, ale i všude jinde po republice.

Starší i mladí fanoušci

A to se potvrdilo i v Křižanovicích. Areál byl zaplněný, počasí vyšlo naprosto luxusně a pořadatel měl vše výborně zajištěno. To vše bezesporu přispělo k úspěchu celé akce. Kapela zahrála průřez svou bohatou historií, a své příznivce rozhodně nezklamala. Právě proto, že Argema hraje již dlouhá léta, najdou se mezi fanoušky mladí i starší – nás zaujala odhadem asi sedmdesátiletá fanynka, která v davu skákala a neskutečně se bavila. Kapela se na závěr programu ochotně fotila s fanoušky a rozdávala podpisy.

Díky pořadatelům za odvahu

Závěrem patří dík pořadatelům, kteří se nebáli udělat tuto a mnohé další akce i přesto, že žijeme v nejisté době, která vydává hodně opatření a často je mění. Držíme jim palce, ať jim ten elán vydrží, a všem příznivcům dobré muziky doporučujeme nějakou akci v Křižanovicích navštívit.

Text: Petr Dio, Sylva Kaplanová, foto: Petr Dio

Author