Horkýže Slíže a Gaia Mesiah v Ledárnách Braník: tvrdší tóny spojené se zábavou

Gaia Mesiah

Ledárny Braník v Praze nabízejí v následujících dnech zajímavý hudební program. Horkýže Slíže i Gaia Mesiah v sobě nesou určitou originalitu, která jim zajišťuje přízeň fanoušků.

V Ledárnách se vystřídají kapely různých žánrů

Lucerna Music Bar pořádá letos v létě své open air koncerty v prostorách vedle historické budovy Branických Ledáren. Vystřídá se zde všechno možné od popu přes rock až po metal – a zrovna v příštím týdnu přijedou dvě zajímavé kapely, které spojují tvrdší tóny se zábavou, a zároveň udělají radost těm, kdo raději stojí tak trochu mimo ten největší rockový mainstream.

Horkýže Slíže a jejich neotřelá slovní spojení

18. srpna přivezou slovenští Horkýže Slíže svou veselou rockovou muziku na punkovém základě. Důležitou součástí jejich skladeb je vtip v textech, který vyhledávají fanoušci se smyslem pro bláznivou legraci i neotřelá slovní spojení. Vždyť koho by jen tak napadlo „mám v p*** na lehátku“? To nevymyslíš!

Nespoutaná Gaia Mesiah

O den později, 19. srpna, se na pódiu objeví kapela Gaia Mesiah, která po všech peripetiích let minulých opět koncertuje a zaujme svou energičností a nespoutaností. Zároveň je to kapela jako dělaná pro ty, kterým k uspokojení z oblíbené muziky nestačí zapnout rádio, ale rádi se pídí ještě o kousek dál. Tak jedem!

 

Zázemí pro vaši spokojenost

Kromě výběru dobré muziky nabízí Ledárny Braník promyšlené zázemí s pohodovou letní atmosférou. Areál nabízí alko i nealko pití, občerstvení (asijská kuchyně, zmrzlina, hranolky, gyros). Po každém koncertě se koná afterparty s DJem.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Warner Music, video: YouTube.com