Get The Shot ve Futuru: fanoušci vyslyšeli napsané přání

Get The Shot/foto: Jakub Smolík

Pražský klub Futurum se ve středu 22. března otřásl v základech. Po půl roce se k nám opět vrátila všem známá hardcoreová kapela Get The Shot z kanadského Québecu. S sebou si Get The Shot přivezli další dvě kapely, Ithaca (UK) a Thrown (SE).

Ithaca se k nám brzy opět podívá

Jako první se nám v průběhu večera předvedla britská hardcoreová kapela Ithaca se zpěvačkou Djamilou Boden Azzouz. Ač se kapela snažila a předvedla super vystoupení plné energie, nepodařilo se jí kotel zcela nažhavit. Ale pro její fanoušky máme skvělou zprávu: v létě se na ni mohou těšit v Jaroměři na festivalu Brutal Assault.

Thrown: premiéra u nás

Další hardcoreovou nálož předvedli švédští Thrown, kteří u nás měli svou premiéru. Kapela nám svým vystoupením předala velkou dávku energie. Slyšet jsme od nich mohli songy z EP alba, které vydali v loňském roce. I na Thrown se můžeme těšit v létě, a to na Fajtfestu.

Get the Shot: moshovalo se, nechyběla wall of death

Po těchto dvou vystoupeních přišel zlatý hřeb večera, na který čekala většina přítomných. Get The Shot vlétli na pódium a předvedli skvělou energickou show jako vždy. I přes menší zdravotní indispozici frontmana Jeana-Philippa Lagacého kapela málem zbořila celý klub. Nápisem Stage Dive dávali Get The Shot jasně najevo, co od fanoušků očekávají, a ti jejich přání vyslyšeli. Z pódia se vrhali jeden za druhým včetně samotného JPho. V kotli se řádilo, moshovalo, nechyběla ani wall of death. Během vystoupení zazněly staré hity, ale hlavně songy z posledního alba s názvem Merciless Destruction. Fanoušci Get The Shot se také mohou těšit na léto. I tuto kapelu budeme moci vidět v Jaroměři na Brutal Assaultu.
Na závěr děkujeme Obscure Promotion za další skvělý koncert a budeme se těšit, co dalšího nám v průběhu roku připraví.

Text: Vendula Smolíková, foto: Jakub Smolík

Author