Rock Majáles Zubří země: Hudba a skvělá rodinná atmosféra

Maskot Rock Majálesu Zubří země/foto: Honza Švanda

Blíží se rocková událost v Bystřici nad Pernštejnem. Počtrnácté se v sobotu 18. května za Lužánkami v Bystřici nad Pernštejnem uskuteční Rock Majáles. Oblíbený sportovní areál se promění v arénu rockové hudby, ve které vás bude osm kapel bavit od čtrnácti hodin až do hluboké noci.

Akce s tradicí

Původně studentská akce se stala legendárním festivalem, který letos slaví svou druhou dekádu. Návštěvníci se na Rockový Majáles rádi vracejí, protože vědí, že zde naleznou nejen skvělou hudbu, ale i pohodu a radost ze setkání s dalšími podobně naladěnými nadšenci. Nechybí ani příjemná rodinná atmosféra.

Komfort a pohodlí

Areál festivalu nabízí vše, co potřebujete k dokonalému dni naplněnému hudbou a zábavou – od široké nabídky stánkového občerstvení přes regionální pivní speciality až po relaxační chill-out zóny v prostorných stanech. Oblíbená mezi návštěvníky festivalu je pojízdná kavárna ve tvaru konvice – skvělý způsob, jak si dopřát svůj oblíbený nápoj v jedinečném stylu.

Line-up potěší rockery

Letošní Majáles vám představí širokou škálu rockových kapel. Hlavními taháky jsou skupiny Forrest Jump a Porta Inferi, které navážou na úspěch svých předchozích turné.

Ale to není vše. Připravte se na valašskou sílu v podobě kapely Donor a nezapomeňte si zapsat do diáře vystoupení slovenských Eufory. Dorazí i mladá nadějná kapela Metanol. Kvalitní rock přivezou na Majáles brněnští Mylions. Návštěvníky potěší i účast Hand Grenade.

Vstupenky jsou v prodeji na webu pořadatele, děti do 15 let a držitelé průkazu ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma.

Line up festivalu:

13:30–14:30 hod.   Šamat

14:50–15:30 hod.   Mylions

16:10–17:10 hod.   Donor

17:30–18:30 hod.   Eufory

18:50–19:50 hod.   Metanol

20:10–21:10 hod.   Hand Grenade

21:40–22:40 hod.   Porta Inferi

23:00–24:00 hod.   Forrest Jump

Text a foto: Honza Švanda, video: YouTube.com

Author