Papa Roach rozsvítili Korunní pevnůstku v Olomouci

V Olomoucí řádil na podiu Papa Roach

Středa v Olomouci

Ve středu 22. srpna k nám zavítala další významná tvrdá kapela, dnes již legenda nu-metalu Papa Roach. Místem jejich koncertu se stala Korunní pevnůstka v Olomouci se svou typickou historickou atmosférou.
Jako předskokani se představily olomoucké stálice Hazydacay a Sunset Trail.

 

Smršť jménem Papa Roach

Pak začala opravdová hudební smršť, která areál Korunní pevnůstky dostala do varu. Zvuk byl dokonalý a pěvecké výkony hlavních protagonistů strhující. Ke konci koncertu došlo k technickým problémům s osvětlením, avšak těmi se nenechali vykolejit organizátoři ani i samotná kapela. Přece jen na jit na prvním místě o hudební výkon, a ten fungoval celý večer na 101%. Téměř za tmy se pak diváci dočkali nejznámější pecky „Last Resort“.

Přísné kontroly

Podmínky vstupu na koncert byly velmi přísné. Kontrola se zaměřovala hlavně na fotoaparáty všeho druhu, deštníky i malé lahve s vodou. Zakázáno bylo dokonce fotogfafování na mobilní telefony s použitím blesku. Atmosféra a vynikající občerstvení ale vše vykompenzovaly.

Dík pořadatelům

Olomouc tak zažila díky prvotřídním profesionálům z pořadatelského týmu Bounty Rock Café v čele s Dušanem Neumannem další světovou hvězdu, a to rozhodně ne poslední v tomto roce. Tato produkční společnost například přiveze 30. října do pražského klubu Roxy legendárního Glenna Hughese. 1. prosince pak pořádá v olomoucké
Redutě koncert Ricka Wakemana (ex YES), 2. prosince se Rick Wakeman představí pražskému publiku ve Španělském sále Pražského hradu.

Text: Milan Papežík, Sylva Kaplanová
Foto: Milan Papežík

Author

Napsat komentář