Beatfest v Brně: Synkopy 61, Lešek Semelka či Roman Dragoun vzdali hold Oldovi Veselému

Poslední únorový den se v Brně pořádal již tradiční 10. ročník Beatfestuvzpomínky na Oldu Veselého. Ten se jako brněnský muzikant nezapomenutelně zapsal do srdcí svých příznivců působením v kapelách Blue Effect a Synkopy 61. Rockový večer se konal podobně jako předchozí ročník v kulturním centru Semilasso.

Na podiu se střídaly legendy

28. února se tedy zaplnil sál legendárního „Semálu“ a po osmnácté hodině vše odstartovalo. Na akci vystoupilo několik legend naší převážně rockové hudby. Start obstarala kapela Synkopy 61, po ní se objevil na pódiu Miloš Makovský a Neopak. Další v řadě vystupujících byl Martin „Kudla“ Kudlička, mimochodem známý moderátor Radia Beat. Očekávaný setlist u všech kapel večera tvořily jejich nejznámější písně za celou dobu jejich kariéry, někteří přidali i song, který patřil Oldovi Veselému.

Pomyslnou druhou polovinu večera začínal Folk Team. Večer pozvolna gradoval a diváci se dostávali do většího a většího varu. To už ale patřilo pódium Lešku Semelkovi a jeho kapele SLS. Je nutno podotknout, že jim to spolu skvěle hraje a vystoupení bylo opravdu parádní. Vyvrcholení obstaral domácí bard Roman Dragoun a His Angels, končilo se krátce před půlnocí.

Text: Miloš Hlaváček, Sylva Kaplanová

Foto: Miloš Hlaváček

 

Author

Napsat komentář