Harlej v Herálci: Tonda Rauer děkoval divákům za obrovskou přízeň

Toník Rauer poděkoval diváků za obrovskou přízeň.

Skupina Harlej odstartovala v březnu velkou jarní koncertní šňůru. Čtvrtou zastávkou byl vyprodaný KD Herálec, kam kapela velmi ráda jezdí. Nejinak tomu bylo i tentokrát.

Loco Loco má ve svém středu talenty

Předkapelou jarního tour je skupina Loco Loco, ve které se za bicí posadil Vinnie Cage. Talentovaný mladík s výrazným čírem prošel již několika kapelami a zdá se, že o něm ještě nemálo uslyšíme. Jiného člena, Kouska, zase známe jako osobnost se širokým záběrem – kromě muziky je i šikovným grafikem.

Harlej chrlil hity

Harlej během celého, téměř dvouhodinového koncertu rozpumpoval diváky, kteří zpívali spolu s kapelou jeden hit za druhým. Během Harlej Tour jaro 2019 totiž uslyší diváci všechny zásadní hity kapely. Před časem slavila skupina Harlej kulatých dvacet let své existence, a i letošní rok stráví na koncertních pódiích. Nejdříve pobaví své fandy Jarním tour, a potom jim bude celé léto hrát na putovním festivalu Hrady.cz.

Vděčný Tonda Rauer

Kytarista Tonda Rauer na konci koncertu poděkoval fanouškům za přízeň a zažertoval si, že noc v Herálci bude dlouhá, neboť nikam neodjíždí a fanoušci mají možnost popovídat si s kapelou u pivka. Toto velmi sympatické gesto dokázali diváci náležitě ocenit.

Text a foto: Radim Hromádko

Další termíny jarního turné:

22. 03. Třebíč, Klub Roxy
23. 03. Zlín, Masters of Rock Cafe
29. 03. Svitavy, KD
30. 03. Mladá Vožice, KD
05. 04. Kolín, MKS
06. 04. Bozkov, Sokolovna
12. 04. Ostrava, Garage
18. 04. Prostějov, SD
19. 04. Dolní Kralovice, KD
20. 04. Lnáře, KD
16. 04. Příbram, KD
27. 04. Jindřichův Hradec, KC Jitka

Support na celém turné patří kapele Loco Loco

Author

Napsat komentář