Sabaton měli autonehodu v Tunisku po natáčení klipu, nikdo naštěstí nebude mít trvalé následky

Sabaton

Švédští Sabaton zveřejnili před pár hodinami zprávu, že měli autonehodu při návratu z natáčení připravovaného videoklipu. Nikdo z nich nebude mít naštěstí trvalé následky. Koncert v Gdaňsku musel být ovšem zrušen.

U nás velmi oblíbení Sabaton zveřejnili na Facebooku následující status, ve kterém informovali, co se stalo, a zároveň své fanoušky trochu uklidnili:

„Před dvěma dny jsme se v Tunisku stali účastníky vážné dopravní nehody při návratu z natáčení videa v saharské poušti. Jsme polámaní, pomlácení, zkrvavení a sešití, ale jsme rádi, že jsme naživu, a víme už, že se časem úplně zotavíme. Po konzultaci s lékaři a vyhodnocení všech našich zranění je nám ale jasné, že nemůžeme dnes odehrát naplánovaný koncert v Polsku, aniž bychom riskovali další následná zranění.

Budeme zpět v plné síle v říjnu při severoamerickém turné a do Gdaňsku se vrátíme co možná nejdříve. Zatím bychom se s vámi rádi podělili o pár soukromých fotek z natáčení na Sahaře a z doby po nehodě.“

Kapele přejeme hodně zdraví a budeme se na ně těšit 26. ledna v Praze, kdy v O2 areně udělají jednu ze zastávek evropské části turné The Great Tour a zahrají jako hlavní hvězdy společného koncertního večera s Apocalypticou a Amaranthe.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Facebookový profil kapely, kde najdete víc fotografií k této události.

Author

Napsat komentář