Kapela Alkehol vás zve na svou online alkoholovou pařbu

Alkehol

Pořádání klasických koncertů je stále v nedohlednu. Jedinou možností, jak se spojit a potěšit fanoušky v této době, jsou online koncerty. A právě jeden takový chystá i kapela Alkehol.

Nikdo nevyšel střízlivý…a nevyjde ani tentokrát

Legendární pařmeni Alkehol se přidávají k zástupu kapel, které se rozhodly uspořádat živě streamovaný koncert z Malé sportovní haly v Praze. Alkoholová pařba je nachystaná na středu 13. května 2020, přesně na 20:00.
V Malé sportovní hale si Alkehol naposledy zahráli v prosinci loňského roku s Třemi Sestrami. A že to byl pořádný mejdan, odkud nikdo nevyšel střízlivý, vám potvrdí snad každý, kdo tam byl (pokud si to teda pamatuje)

Pitný režim si zajistíte sami z pohodlí domova

Tentokrát to však bude mejdan bez dlouhých front na pivo a záchody, proto se o správný pitný režim musíte postarat sami z pohodlí vašich domovů. Takže si nachlaďte dostatečné množství lahváčů nebo jiného „občerstvení“ a vychutnejte si koncert Alkehol ve vší parádě. Celou akci zaštiťuje agentura ZL Production a vstupné na tento online koncert je dobrovolné. Kapelu můžete podpořit a sledovat koncert přes web Donio a nebo na webu kapely Alkehol.

Stálice české rockové scény

Alkehol patří k stálicím české rockové scény už od roku 1992. Za dobu svého působení se vypracovali až k headlinerům našich největších rockových festivalů a akcí. Na svém kontě mají téměř 20 alb s legendárními hity jako Pivo dělá hezká těla, Travičko zelená, Anděl strážnej nebo Život je krátkej.

Text: Ema Moravcová, foto: archiv kapely Alkehol

Author