Pipes and Pints chystají online živák z Malé sportovní haly

Pipes and Pints

Pipes and Pints rozšíří řady těch, kdo v této době vysílají plnohodnotný live koncert z Malé sportovní haly v Praze. A i my budeme samozřejmě u toho – a počkáme si na překvapení, které pro diváky online koncertu kapela připravila.

Když se nyní nemůžeme vidět live

Pipes and Pints pochopitelně také chybí koncertování, které momentálně není možné z důvodu nařízení vlády o zákazu konání kulturních akcí v důsledku pandemie koronaviru. Kapela, která má spoustu energie a je zvyklá na živý kontakt s publikem, nyní odvysílá online svůj plnohodnotný live koncert z Malé sportovní haly v Praze. V úterý 12. 5. od 20:00 se tak můžete těšit na pořádnou dávku celtic punkové muziky alespoň touto formou, když se nyní nemůžeme vidět live.

Co dělají Pipes and Pints v době koronavirové

Členové kapely tráví tento čas každý po svém. Zpěvák Travis O’Neill občas potěší fanoušky krátkou kytarovou a pěveckou ukázkou na Facebooku. On i kytarista Rafan také nyní tráví více času s rodinami – Rafan zásobuje Instagram vtipnými fotkami s početným potomstvem. Také se již těší, až bude moci otevřít svůj obchod s oblečením Lucky Hazzard a tetovací studio.
Basák Ondra Balvín i bubeník Lukáš Vincour chodí hodně do přírody. Lukáš byl například na výletě v oblasti Na Plachtě na Královéhradecku, k jejíž záchraně vyzývá – přes přírodní památku s pestrou skladbou druhů rostlin i živočichů má být postavena silnice, proti čemuž občané podepisují petici.

Dobrovolné vstupné na webu Donio

V úterý 12. května však budou všichni pod vedením kapelníka Vojty Kaliny naplno připravení v Malé sportovní hale v Praze. A slibují již nyní překvapení, kvůli kterému byste si určitě neměli nechat koncert ujít. Kapelu můžete podpořit dobrovolným vstupným na darovacím webu Donio.

Text: Sylva Kaplanová, foto: František Ortmann, web kapely