První punkový live stream v podání Visacího zámku je za dveřmi

Visací zámek

Letošní sezóna koncertů, na kterou jsme se všichni těšili, se z venkovních míst přesunula v nejlepším případě do našich domovů na obrazovky. Kapely i přesto nezahálí a chtějí být svým fanouškům stále blízko. Výjimkou se nestali ani punkáči Visací zámek.

Punk ani Koronáč nezastaví!

To, že jsou online koncerty nyní téměř každodenní záležitostí, která nám krátí čekaní na opravdová živá vystoupení, je bezesporu příjemným zpestření dnešních dní pro nás všechny. Ani skupina Visací zámek nezahálí a zve své věrné příznivce přímo do kotle v jejich obývácích. Historický první punkový online koncert z pódia Pragosoundu pojmenovaný Punk ani Koronáč nezastaví! odehrají už 16. května od 20:00. V březnu navíc kapela vydala album Anarchie a total chaos, a právě v přímém přenosu zazní skladby vůbec poprvé živě.

Speciální hosté a vstupenky

Jako speciální host se ukáže další punková legenda E!E, což bude pro fanoušky perfektní příležitost, jak si aspoň trošku vynahradit zrušené koncerty, které byly původně naplánovány pro jarní společné turné Anarchie a total chaos. E!E však nebudou jediní hosté večera. Můžeme se také těšit na nejvěrnějšího fanouška kapely Ozzáka, postavu z legendárního sitkomu Comeback, který už pilně trénuje tóny Známky punku.
Vstupenky na online koncert nabízí Ticketstream za cenu 150 Kč.

Text: Šárka Vlachová, fot: Honza Švanda

Author