Horkýže Slíže na Prague Kempu 2020: jeden z prvních zahraničních koncertů

Horkýže Slíže

V rámci série koncertů konaných v PVA Expo Praha v Letňanech vystoupí již příští týden formace Horkýže Slíže. Slovenská partička přiveze s sebou spoustu svých hitů, při kterých tak rádi řádíme pod pódiem.

Kulturní léto v PVA Expo Praha

Areál výstaviště PVA Expo Praha připravil ve spolupráci s Lucerna Music Barem kulturní léto pro hudební fanouškysérii koncertů spojenou názvem Prague Kemp 2020. V době, kdy není možné navštěvovat velké festivaly, kdy se spousta akcí nekoná, je každý takový počin ještě více vítaný. Nabídka je pestrá – od interpretů středního proudu až po punk rock. A na pár místech už se začínají nesměle objevovat i zahraniční hudební hosté. Jednou z prvních zahraničních kapel, která si u nás v „pokorona-období“ zahraje, jsou Horkýže Slíže, kteří vystoupí v pondělí 29. června.

Horkýže Slíže neberou sami sebe zbytečně vážně

Slovenská punkrocková parta je zárukou nejen energické muziky, ale i spousty legrace. Jejich neobvyklý název znamená ve slovenštině něco jako „túdle nudle“ – a už podle toho můžeme tušit, že tahle partička se nebere zbytečně vážně a svou dobrou náladu ráda přenáší i na fanoušky. Velmi úspěšní jsou již léta i u nás. Hity jako A ja sprostá, Mám v p… na lehátku, Malá Žužu či Silný refrén si prozpěvují velcí i malí rockeři. A nyní přijedou Horkýže Slíže šířit pohodu i trošku toho bláznění a smíchu i do Prahy. Vstupenky seženete v předprodejní síti GoOut. Další termíny vystoupení zjistíte na webu kapely, nebo Facebookové stránce Horkýže Slíže.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Petr Dio

Author