Gods Elements: nový česko-americký prvek na mezinárodní hudební scéně

Gods Elements

Že loňský rok nebyl jen rokem izolace a zmařených koncertů, dokazují nově vznikající hudební projekty a kapely. Mezi ně patří i Gods Elements, skupina, která vznikla na jaře roku 2020 v Kalifornii – včetně dvou českých členů zvučných jmen.

Kombinace českých a losangeleských muzikantů

Gods Elements tvoří kombinace českých a losangeleských muzikantů. Mezinárodní má být i publikum, ke kterému se kapela obrací – to české i to zahraniční. Je pak nasnadě, že zpěv bude v anglickém jazyce. Zpěvák je ovšem Čech – co více, výrazná osobnost české hudební scény. Muzikanti mají jeden zásadní prvek své imageobličeje pomalované v jednotném, typickém stylu, což se zřejmě do budoucna stane jejich poznávacím znamením.

Boneman odhalil pomalované, ale rozpoznatelné obličeje

Na rockové nebe vstupují Gods Elements s písní nazvanou Boneman, jejíž videoklip byl vypuštěn do světa v pátek 22. ledna. Díky tomu již známe alespoň tváře jednotlivých členů, jestliže kapela je prozatím tajemná ohledně jmenovitého složení kapely. Vy si ho můžete vychutnat na odkazu níže – a my věříme, že pro vás bude hračka přinejmenším dotyčné dva známé české rockové muzikanty pomyslně demaskovat.

 

Petr Kolář se vrací ke kořenům

Tak co, přišli jste na to? Zajisté ano: Na kytaru hraje Radek Reddy Kroc a za mikrofonem stojí Petr Kolář, který se tímto vrací ke svým kořenům a do regulérní rockové kapely.

Text: Honza Švanda, foto: archiv kapely, video: YouTube.com