Metalfest je také přeložen na příští rok, hodně velkých kapel již potvrdilo účast

Areál Metalfest Open Air, Lochotín, Plzeň

Stále to nevypadá, že budou velké akce povoleny, což postihlo i dva velké festivaly Pragokoncertu. Po oznámení o odložení Masters of Rock se o rok posouvá i Metalfest Open Air. Dobrou zprávou však je, že téměř všechny původně plánované kapely jsou již potvrzeny na příští rok.

Čtyři festivalové dny roku 2022 na Lochotíně

„Je to smutné, koukat se na další promarněné léto, ale nelze nic dělat,“ píše Pragokoncert ve svém prohlášení. Kapely však již nyní zpravidla souhlasně odpověděly na žádost o vystoupení příští rok, a tak 2.-5. 6. 2022 můžeme těšit na čtyři plnohodnotné festivalové dny v amfiteátru Lochotín.

Návštěva nejvzácnější: Running Wild

A které že kapely byly tak vstřícné a čeští fanoušci je uvidí na pódiu i příští rok? Nejvzácnější návštěvou budou dozajista řídce koncertující Running Wild, velmi rádi přivítáme také thrashové legendy Kreator, Within Temptation s jejich neuvěřitelně různorodou muzikou pohybující se od vážné hudby přes pop k metalu, nestárnoucí Doro, Eluveitie držící nahoře vlajku švýcarského folkmetalu, ze severu Sonatu Arktiku a Hypocrisy, Gloryhammer, Battle Beast s úžasnou Noorou Louhimo, Ensiferum, další legendu Rage, lehce středověké a veselé Saltatio Mortis, prog-metalové Evergrey, Bloodbound a mnohé další.

Lístky: pokud máte, je platný, pokud nemáte, utíkejte do předprodeje

Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, pokud lístek ještě nemáte, můžete si ho objednat na webu Masters of Rock či v stítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream, Plzeňská vstupenky, Metaltix a Festicket.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda