David Koller v Třebíči: Nové i legendární písně a EP limitka o něco dříve

David Koller, Koller Band, foto: Standa Vybíral

David Koller zavítal 12. března se svou kapelou do Roxy Clubu v Třebíči. Hudebník, kterého známe jako frontmana kapely Lucie, se tentokrát představil sólově, a dokonce dal možnost koupit si o něco dříve novou EP limitku na vinylu.

Ve víně je pravda

K vystoupením Davida Kollera nejspíš už patří, že nejoblíbenějším nápojem na akci je víno, a sám hlavní protagonista večera měl na pódiu také sedmičku, ze které se při vystoupení posilňoval. Inu, proč ne? Vždyť „ve víně je pravda“ – a vyjadřování svých názorů se tento hudebník nikdy nebál.

Černí andělé jsou dnes již legendou

Vystoupení začalo rázně a mezi prvními zazněla skladba Nic není nastálo. Následovala spousta dalších hitů jako Milá, Recidiva nebo Chci zas v tobě spát. Finále pak patřilo písním jako Na mne zapomeň a Černí andělé. Při akci nezapomněl Koller zmínit podporu Ukrajině a nenávist vůči válce.

Nové EP exkluzivně k dostání dřív

Fanoušci měli již možnost sehnat zde na akci nové EP na vinylu, které se začalo oficiálně prodávat až 15. března a je jen v limitované edici. Na EP se prezentují nové skladby, které vznikly v období covidu: Pouta, My se vám ozveme, Vězeňkyně a Planeta bez paměti. Ve stánku s příjemnou obsluhou bylo možno zakoupit i plno dalších nosičů a suvenýrů. Asi třicet minut po vystoupení pak odměnil David Koller svoje fanoušky autogramiádou, kde podepisoval desky a fotil se se svými příznivci.

Text a foto: Standa Vybíral

Author