Amfiteátr v Tvrdonicích přivítá Škwor, Dymytry, Cocotte Minute a Hanz’s Fuckers

Škwor, Petr Hrdlička/foto: Honza Švanda

Moravské Tvrdonice se v posledních letech staly již tradičním místem, kde se v létě konají rockové akce. Ani letošek nebude výjimkou, a tak na Podluží 19. srpna přijedou hned čtyři kapely, to vše v jednom koncertním dnu. Akci zaštiťují Slavnosti Břeclav.

Hanz’s Fuckers velká sláva čeká, fans Cocotte Minute oceňují humor

Minifestival zahrnuje vystoupení kapel, které vládnou českým festivalovým pódiím, i těch, které velká sláva teprve čeká. Z toho druhého soudku to letos budou Hanz’s Fuckers, kteří koncertní den otevřou. Věrnou fanouškovskou základnu mají Cocotte Minute, u nichž jejich příznivci oceňují alternativnější přístup k muzice a specifický humor.

Škwor a Dymytry: stále výš a líp

Velký kotel pod pódiem pak očekáváme při vystoupení kapel Škwor a Dymytry. Obě bandy slaví úspěchy již mnoho let, stále vylepšují svou muziku i pódiovou show, a jejich fanoušci vytrvali s nimi. Vrchol koncertního večera v podobě vystoupení těchto dvou kapel tedy určitě bude stát za to.

Rocková pražírna kávy Fiery Beans opět na festivalu

Není bez zajímavosti, že na tomto minifestivalu si můžete přijít pro kávu ke stánku Fiery Beans. Otrokovická pražírna již dříve spojila své jméno s rockovými festivaly a dalšími akcemi, v neposlední řadě vyrábí značkovou kávu jako speciální formu merche právě pro kapelu Škwor i pro Rocksound.cz. Můžete se tedy i zde těšit na voňavý nápoj, který přijde vhod především v pozdních večerních hodinách, kdy už je teplota venku nižší.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda