Rozhovor s promotérem festivalu Metalfest 2023

Lochotínský areál při Metalfestu 2019/foto: Honza Švanda

Fanoušci metalové hudby se mohou těšit na neuvěřitelný hudební zážitek, protože festival Metalfest Open Air se blíží. Tento nezapomenutelný metalový festival se koná v amfiteátru Lochotín v Plzni a začíná již v pátek 2. června.

Chcete se dozvědět více o tomto fenomenálním festivalu? Můžete se podívat na rozhovor Davida Zbavitele s promotérem festivalu, Jirkou Daronem z agentury Pragokoncert pro Backstage TV.

Rozhovor nejen pro fanoušky, kteří se na Metalfest chystají, ale pro všechny milovníky metalové hudby. Promotér Jirka Daron hovoří o vystupujících kapelách, například o začátcích německé smečky Powerwolf, která připravuje speciálně složenou píseň přímo pro festival Metalfest. Také se zmíní o doprovodném programu. Samozřejmostí jsou informace o areálu, ubytování, parkování a také o novinkách v merch sekci.

Chcete vědět všechny potřebné informace o programu festivalu? Navštivte webové i Facebookové stránky festivalu Metalfest. Zde najdete veškeré důležité informace, včetně detailního programu.

Pokud jste ještě nezískali své vstupenky na Metalfest, nevadí! Stále máte možnost je objednat online na webové stránce festivalu. Vstupenky jsou také k dispozici v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream, Plzeňská vstupenka a GoOut.

Nechte se unést silou metalové hudby a přijďte zažít nezapomenutelný zážitek na festivalu Metalfest Open Air v Plzni. Užijte si skvělou atmosféru, setkání s dalšími fanoušky a neuvěřitelné koncerty vašich oblíbených metalových kapel.

Text: TZ, foto: Honza Švanda, video: YouTube.com