Kapela Kreyson Memorial oznamuje změnu na postu zpěváka

Violet/foto: Jana Hozová/poskytnuto kapelou Kreyson Memorial

Kapela Kreyson Memorial, ve které od jejího založení v roce 2016 stál za mikrofonem zpěvák Petr Doldy Dolének, překvapivě oznámila změnu svého frontmana. Nově se bude kapela pyšnit frontwoman, dosavadní čistě pánské osazenstvo kapely doplní ženský půvab zpěvačky Violet.

Mikrofon v ženských rukách

Nově tedy bude stát v čele kapely Kreyson Memorial žena, zpěvačka a rockerka Violet. Kapela pro své fanoušky připravila nové ArtVideo, ve kterém Violet představí svůj hlas ve skladbě Lásko voníš deštěm.

Prohlášení pro fanoušky

Pro své fanoušky členové kapely připravili prohlášení, ve kterém změnu vysvětlují.

 

Milí fanoušci a přátelé,

s radostí vám přinášíme důležitou zprávu ohledně naší kapely Kreyson Memorial. Po dlouhých diskuzích, úvahách a hledání nových možností jsme se rozhodli udělat změnu, která obohatí naši hudební tvorbu a přinese svěží energii do našich písní. Jsme nadšeni, že vás můžeme informovat o příchodu nové zpěvačky do našeho týmu!

Představujeme vám Veroniku Violet, talentovanou umělkyni s úžasným hlasem a obrovskou vášní pro hudbu. Její hlas je ohromující a přináší našim skladbám nový rozměr. S jejím příchodem se naše kapela ještě více rozvine a dosáhne nových hudebních met. Violet přináší do kapely novou energii a svěžest. Stále si zachováme naše kořeny a hudební styl. Naše hudba s Violet bude progresivní, vášnivá a autentická.

Také bychom chtěli vyjádřit upřímné díky bývalému zpěvákovi Petrovi Doldy Dolénkovi za jeho neocenitelnou spolupráci, vášeň a nezměrný podíl na našemu úspěchu. Jeho hlas a vztah k hudbě byly nesmírně důležité a kapela mu přeje jen to nejlepší v jeho další hudební kariéře. Bylo to těžké rozhodnutí, které jsme dlouho zvažovali, ale nakonec jsme se shodli na tom, že každý z nás by měl sledovat své sny a hudební vize. Jsme vděční za společné zážitky, které jsme s Doldym sdíleli na pódiu i mimo něj. Odchod zpěváka vždy přináší do kapely nové emoce, ale respektujeme jeho osobní rozhodnutí a přejeme mu jen to nejlepší do budoucna.

Chceme vám fanouškům poděkovat za podporu, kterou jste nás doposud zahrnovali, a doufáme, že tuto novou hudební fázi kapely přijmete s otevřenou myslí. S Violet plánujeme nahrát nové skladby a připravit nezapomenutelné koncerty, kde vám představíme náš hudební směr. Jsme si jisti, že s Violet na palubě nás čekají nové vzrušující a inspirativní časy. Jako malou ochutnávku jsme pro vás s Violet natočili skladbu Lásko voníš deštěm, ke které jsme vytvořili speciální ArtVideo.

Děkujeme vám za vaši oddanost a podporu. Bez vás bychom nemohli dělat to, co milujeme – hudbu. Těšíme se na to, co nám budoucnost přinese, a jsme nadšeni, že s vámi můžeme sdílet tuto cestu.

členové kapely Kreyson Memorial

Text: TZ poskytnutá Kreyson Memorial, foto: Jana Hozová/poskytnuto kapelou Kreyson Memorial, video: YouTube.com

Author