The Australian Pink Floyd Show v únoru u nás: Preciznost v hudbě i nafukovací symboly spojené s Pink Floyd

V únoru nás dvakrát poctí svou přítomností nejslavnější tribute projekt Pink Floyd – The Australian Pink Floyd Show. Projekt právě oslavil třicet let na scéně a u nás představí svou novou show. Program bude průřezem tvorbou kultovní artrockové kapely, součástí bude nejmodernější audiovizuální show.

Důraz na detail v hudbě i v tom ostatním

Základy The Australian Pink Floyd Show položila v roce 1988 skupina pěti mladých lidí z Adelaide. Tehdy zkoušeli oblíbené skladby Pink Floyd v pronajaté místnosti školy, a nejspíš netušili, kam až jejich úsilí jednou povede. Díky jejich zaměření na detail se jim to podařilo. Notu po notě, zvuk po zvuku věrně reprodukují hudbu kapely, která od 70. let psala dějiny světové populární hudby a nesmírně ovlivnila mnoho dalších umělců. Desetičlenný ansámbl The Australian Pink Floyd Show hraje jednotlivé skladby s precizností a maximálním důrazem na zvuk.

 

Nafukovací klokan, prase a učitel

Precizně zahrané písně však nejsou tím jediným, s čím si členové projektu opravdu vyhráli. Stejný důraz kladou i na audiovizuální stránku show, která byla u jejich idolů taktéž důležitá. Můžeme se těšit na velkolepou živou produkci s nejmodernějšími světelnými efekty, lasery, speciálně navrženými videoprojekcemi, animacemi promítanými na obrovské kruhové obrazovce a LED stěnách, a součástí budou dokonce i nafukovací symboly ikonických pinkfloydovských alb – gigantický růžový klokan, prase či učitel.

Vstupenky jsou stále v prodeji na stránkách mastersofrock.cz, nebo v běžných předprodejích na Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream.

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Honza Švanda

Termíny turné:

26.2.2019 Pardubice, ČSOB Pojišťovna Arena

27.2.2019 Brno, DRFG Arena (bývalé Rondo)

Napsat komentář