Kreyson Memorial pokřtil Strážce plamenů, klip chystá na Motorku

O sobotním večeru 13. dubna se v pražském Music Clubu Jižák konala velká sláva. Kapela Kreyson Memorial si na tento večer naplánovala křest své první desky a velkou rockovou párty se spřízněnými kapelami. A rovnou odhalila i nejbližší plány: v červnu se dočkáme videoklipu k písni Motorka.

Lady Kate: gothic heavy dáma

Celý večer otevřela jihlavská skupina Lady Kate, která na pódium nastoupila krátce po osmé hodině večerní a svým gothic heavy repertoárem těšila diváky pětačtyřicet minut.

Desku Strážci plamenů pokřtili Václav Noid Bárta a Egon Kulhánek

Kreyson Memorial – hlavní hvězdy večera – pak vtrhli na pódium kolem půl desáté. Vyprodaný klub je vítal hlasitými ovacemi. Poté, co zazněly hity Čarovná noc, Nejde vrátit a Kreyson – písně z kultovního alba Anděl na útěku, nadešel nejdůležitější okamžik večera. Kapelu na pódiu doplnili dva kmotři – zpěvák Vašek Noid Bárta a pan Egon Kulhánek, ředitel hudebního divadla Karlín, aby všichni společně pokřtili nové album Strážci plamenů energetickými drinky.

K písni Motorka se chystá klip, v závěru vystoupili Jerem.I

Po emotivní chvilce, kterou si kapela i fanoušci plně vychutnali, došlo na písně z nového alba. První byla Strážci plamenů, po ní následovala Prachy a Stoupej výš. Celkem zaznělo 12 písní z nového alba. Diváci si mohli vychutnat například píseň Motorka, ke které kapela připravila i videoklip, jehož zveřejnění je plánováno na červen. Došlo i na skladbu Lásko, voníš deštěm, cover písně She’s Gone od Black Sabbath. Kreyson Memorial se s diváky loučil písněmi Poslední závod a Sbohem kamaráde. Po odchodu oslavenců z pódia, a krátké pauze na přestavbu, patřil závěr večera spřátelené kapele Jerem.I, která společně Kreyson Memorial absolvovala koncertní šňůru.

 

Kreyson Memorial se už dívají dopředu

Křest první desky Kreyson Memorial s názvem Strážci plamenů se povedl v každém směru. Kapela neskutečně šlapala a zpěvák Petr Doldy Dolének se předvedl ve špičkové kondici. Jeho výkon nadšeně chválil i sám kmotr Noid. Materiálu a nápadů na nové album má prý kapela plný šuplík, takže se budeme těšit na jejich další vývoj.

Text: redakce

Foto: Alois Šlesinger

Napsat komentář