Lindemann se opět vytasili s novým, velmi perverzním klipem 18+

Lindemann

Nový klip Platz Eins je dalším podařeným dílem projektu Tilla Lindemanna a Petera Tägtgrena. Tentokrát však zašli dál, než si kdokoli z nás myslel. V hlavní roli opět perverze, halucinace, nechutný sex – a hlavně cenzura.

Minutová cenzura

Nikoho už asi nepřekvapí, že když se řekne Lindemann, všichni si vybavíme klipy plné perverze, bizáru a nechutností. Člověk by řekl, že po vydání klipu Knebel už nepřijde nic „horšího“. Novinka Platz Eins je ale důkazem, že Lindemann opět posunují hranice mnohem dál. Klip Platz Eins je plný perverzních sexuálních scén, které musely být díky cenzuře začerněny. Tentokrát se ale nejedná jen o několikasekundové záběry, ale rovnou o skoro minutovou cenzuru.

„Normální“ začátek, pak černý obdélník na obrazovce

Klip začíná poměrně „normálně“. V hlavní roli je opět zpěvák Till jako zaměstnanec hotelu, který bez váhání omráčí pohlednou ženu a v koši na prádlo ji odváží do svého sklepního doupěte, kde ji zavírá spolu s ostatními ženami. Cely příběh je ale jako jedna velká halucinace zmutovaného stvoření. Till s Peterem v kostýmech z 80. let roztáčí perverzní až hororovou diskotékou plnou polonahých žen. Zde končí ta „normální“ část, tedy ta, která je k vidění na YouTube. Dále pak následuje cenzura, která je v podstatě reklamou na německý porno kanál VISIT-X, kde je videoklip k vidění bez cenzury pro všechny, kdo jsou starší 18 let.

Existuje pro ně hranice?

Po zhlédnutí necenzurované verze si už jen říkáme, kam dál ještě duo Lindemann dokáže zajít. Pokud pro ně tedy existuje nějaká hranice.

Text: Ema Moravcová, foto: facebookový profil Lindemann

Zdroj: Youtube, Lindemann Official

Author