Trautenberk chystá obývákovou juchparádu z haly přímo na váš gauč

Trautenberk

Sezóna online koncertů je nabitá k prasknutí. Po vzoru kapel Rybičky 48, Traktor, Alkehol a Dymytry teď přichází se svým živákem i Trautenberk, kteří slibují pořádnou obývákovou juchparádu až k vám domů.

Trautenberk měl jet na turné, teď aspoň zahraje ze Sportovní haly

Také kapele Trautenberk utnul koronavirus plány. S již zmiňovanými Dymytry a Traktorem měli vyjet na velkolepé Monster Meeting turné. To by ale nebyl Trautenberk, kdyby si neuměli poradit. A vzali to opět hezky po svém.
Pro svou věrnou čeládku a myslivce, jak nazývají své fanoušky, připravují na sobotu 16. května ve 20:00 živě streamovaný koncert z Malé sportovní haly v Praze, který můžou fanoušci sledovat z pohodlí svého domova. V osm hodin večer tak odstartuje živý přenos v plné parádě, jak jsme od Trautenberku zvyklí. Nebudou chybět jejich tradiční krojové outfity, a zaručeně se můžete těšit na set plný hitů a pořádnou dávku humoru. Kapelu můžete podpořit a vidět přes web Donio.

Překvapení pro fanoušky: nová skladba

Vstupné na tento koncert je dobrovolné a výtěžek z koncertu kapela použije na nahrávání nové desky. Jedno překvapení si však připravili už teď, a to v podobě nové skladby, kterou vůbec poprvé uslyšíte právě na tomto online koncertě.

Text: Ema Moravcová, foto: Honza Švanda

Author