Červnová Kluboofka tentokrát nabídne sedm videoklipů

Bastard

Nároďák, východočeský maják pro metalisty žíznivé po dobré hudbě, odtajnil kapely, které budou mezi sebou soupeřit o vaši přízeň v červnovém pokračování pořadu Kluboofka TV. Tentokrát je zastoupení kapel velmi pestré.

Bastard jsou po dubnovém vítězství opět mezi soutěžícími

První v nabídce je powermetalová skvadra Moravius se skladbou Devil Indisguise. Ta pochází z alba Winds from Silesian Land a jedná se o svižný a řízný powermetalový flák. Na podobných vlnách, avšak inklinujících spíše ke klasickému heavy metalu, se nesou taktéž tuzemští Argos se skladbou Ne! z jejich dosud jediného alba s názvem Dej, co máš. Třetím soutěžícím jsou vítězové dubnového kola Kluboofky, a sice heavy metaloví Bastard a jejich skladba Nejvyšší čas, která uzavírá loňskou desku Druhá múza.

Death metal, hard rock, power metal…

Dále se zde poprvé setkáváme s mladým triem, které si říká Unikátní popcorn. Do soutěže byla zařazena jejich novinka s názvem Pravdy lék. Jediným zástupcem extrémního metalu pro tento měsíc jsou deathmetaloví Zodiac, a to s písní The Lovemaker z předloňského alba Starving for Flesh. Poslední dvě soutěžící kapely mají ve své sestavě mimo jiné i pohledné ženy. První je slovenská hard rocková formace Fáza a jejich Toxická zombie; text i videoklip se silně dotýkají zla dnešní doby. Druhá z těchto dvou formací, Melissa, je ryze akustická. Do Kluboofky byl zařazen videoklip ke skladbě Hlas Srdce; je velmi příjemný na pohled i na poslech.

Hlasování prostřednictvím YouTube kanálu

Pro svého favorita můžete hlasovat na YouTube kanálu KLUBOOFKA, přičemž se započítává jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Hlasovat lze samozřejmě i pro více soutěžících najednou. Šestice účastníků hlasování má možnost vyhrát třicetilitrový sud piva z Pivovaru Chotěboř, jenž patří mezi partnery Nároďáku.

Text: Mates Šimek, foto: Honza Švanda