Vilém Čok slavil šedesátku a křtil desku koncertem na Barče

Vilém Čok, Bypass / foto: Petr
Ve čtvrtek čtrnáctého října oslavil své šedesáté narozeniny bouřlivák Vilém Čok. Při této příležitosti rovnou pokřtil poslední desku nesoucí název 4 kruhy, nechyběli ani hosté a překvapení.

Barča je mezi rockery pojem

Na tuto velkou oslavu si Vilém Čok se svou kapelou Bypass vybral místo historicky známé každému rockerovi – KD Barikádníků v Praze, zvaný „Barča. Pro křest alba si povolal dva pekelné Krampusáky a jako předkapelu si pozval Matahari.

První gratulanti

Matahari v čele s úžasnou Žántí rozjeli parádní pecky Geluán ve varu baru, 13. komnata, Faleš, Plastikovej Ken nebo Praha je láska i svině. Během koncertu taky samozřejmě popřáli Vildovi vše nejlepší. Na baskytaru zaskakoval za zraněného baskytaristu Roman Knězů z kapely #černá.

Všechny hity a pokec s fanoušky

Pak přišel na řadu samotný oslavenec. Ten pro fanoušky připravil set těch nejlepších songů: Hudba je nejvíc, Habaděj, Zbožňuju tvou buchtu, 4 kruhy, Karel nese asi čaj, Ó hory ó hory, Jménem lásky, Já terminátor, Zástupy zástupů, Na václavském Václaváku, Kačeří příběhy, Ná ná ná, Když do pekla, tak s kytarou na krku nebo Vykropim si kedlubnu. Baskytarista Milan Libich si parádně střihnul Metal Heart od Accept. Po koncertu kapela přišla na sál a roznášela pivka, podepisovala se a fotila s fanoušky. Takže Vildo, přejeme vše nej!

Text a foto: Petr Hanč

Author