Horkýže Slíže rozsvítili Ledárny Braník svou energií

Horkýže Slíže/foto: Petr Hanč

Praha, 10. srpna 2023 – tento večer v pražských Ledárnách Braník byl ve znamení slovenské kapely Horkýže Slíže a jejího neuvěřitelně energického vystoupení. Fanoušci, kteří se na tento koncert těšili, rozhodně nebyli zklamaní.

Když ve čtvrtek večer kapela Horkýže Slíže nastupovala na pódium, bylo už publikum v Ledárnách Braník doslova napjato očekáváním. Fanoušci kapely, která je známá svým neotřelým stylem, vtipnými texty a nezaměnitelnou energií, byli nadšení a odhodlaní si užít každou minutu tohoto koncertu.

Kapela odstartovala svůj set hitem Maštaľ, a od té chvíle to byla jedna nepřetržitá jízda. Fanoušci zpívali každé slovo každé písně a tancovali do rytmu hudby. Skladby jako Logická hádanka, Nazdar!!!, A ja sprostá, L.A.G. Song, Silný refrén a Malá Žužu zpívali fanoušci spolu s kapelou jako mnohohlasý chorál.

Frontman a zpěvák kapely, Peter Hrivňák, svým nezaměnitelným pódiovým projevem a nekonečnou zásobou energie udržoval publikum v pohybu a skvělé náladě. Interakce mezi kapelou a fanoušky byla jedním z vrcholů koncertu, ať už šlo o vtipné komentáře nebo spontánní improvizace.

Kromě samotné hudební show byl koncert jednoduchý a autentický. Kapela se rozhodla, že nechá hudbu mluvit samu za sebe, a právě to přidalo koncertu na autentičnosti. S nadšenými a vděčnými fanoušky se Horkýže Slíže loučili po devadesáti minutách plných hudby, smíchu a radosti. Veliké díky jim i pořadatelům Prague Open Air za večer plný skvělé energie.

Text a foto: Petr Hanč

Author