Největší edice domovské akce groove thrash/death metalových Horrible Creatures zná seznam kapel, datum a místo

Törr/foto poskytnuto organizátory Creatures Meeting

Třetí Creatures Meeting je na světě! Po vydařeném druhém ročníku, na kterém se mimo pořádajících Horrible Creatures představili také ČAD, Malignant Tumor a Crippled Fingers, si původně karlovarští sekerníci vzali zase o něco větší sousto.

Tentokrát nepůjde o jednodenní, ale rovnou dvoudenní akci, přičemž pátek 15.3.2024 je koncipovaný jako warm-up party před hlavním sobotním programem. V pátek 15.3.2024 tak v pražském Futurum Music Baru budou k vidění a slyšení temnozoři Doomas ze Slovenska, slam/deathmetaloví Congenital Anomalies, progresivně deathmetaloví Neurotic Machinery a česko-němečtí Pikodeath!

O den později, tedy v sobotu 16.3.2024 dojde na hlavní událost, během které se představí skvělí doom/thrashoví Faüst, legendární TÖRR, průseráři a miláčci davu Hentai Corporation a samozřejmě pořádající Horrible Creatures. Loňský ročník se podařilo na místě prakticky vyprodat, proto apelujeme na fanoušky zmíněných kapel, aby neotáleli s koupí vstupenek v předprodeji, nemuselo by se dostat na všechny…

Vstupenky jsou v nabídce ve třech variantách a dostanete je na stránkách goout.net.

  • Vstupenky na oba dny za 650 Kč
  • Vstupenky na pátek 15.3.2024 za 300 Kč
  • Vstupenky na sobotu 16.3.2024 za 450 Kč

Text TZ a titulní foto poskytnuty organizátory Creatures Meeting

Author