Trautenberk vyrazili na jarní turné Šťastných 13

Trautenberk/foto: Magda Šotolová

Klatovští Trautenberk si loni užili bohatou koncertní sezónu, léto na festivalech napříč celou republikou korunovali v září vlastním open air festivalem s příhodným názvem Himlhergotfest, který se jim podařilo vyprodat. Po zaslouženém zimním odpočinku se teď kapela vydala na krátké jarní turné s názvem Šťastných 13.

Třináct let v českém revíru

Šťastných 13 znamená, že skupina Trautenberk již třináct let rozváží štěstí po celém českém revíru a pořád jí ho ještě hodně zbývá. V rámci jarního turné si ale také Trautenberk a celá jeho čeládka připomenou deset let od nanebevstoupení prvního zpěváka Tomáše Obrouše Paimy a naopak příchodu zemského rady Mirka Prasopsa Cislera. Tvrdý a někdy až natvrdlý Trautenberk slibuje, že veselou písní a bujarým skotačením zažene vaše chmury, a vyzývá, ať nesedíte doma a přijdete přiložit nožku k tanci, aby byl i váš život šťastný!

Koncerty se rychle vyprodávají

Zastávky jarního turné Šťastných 13

  • 22.03. Pelhřimov
  • 23.03. Plzeň
  • 29.03. Jablonec nad Nisou
  • 30.03. Králíky
  • 05.04. Jablůnkov
  • 06.04. Práče

Pelhřimově a Plzni budou speciálními hosty neslušní Cocotte Minute. Na dalších zastávkách bude hostovat skupina s tmavým názvem Černá, popř. zvířecí Ocelot.

Vstupenky na Jarní turné zakoupíte na stránkách skupiny trautenberktanzmetal.cz. Plzeň už je vyprodaná a další štace se vyprodání blíží, proto s nákupem vstupenek neotálejte!

Text TZ poskytnut managemantem skupiny Trautenberk, foto: Magda Šotolová , video: YouTube.com

Author