KD Šeříková zažila návrat BSP: Plný sál jako nejkrásnější dárek k pětadvacetinám

Dnes již legendární hudební uskupení BSP slaví letos 25 let od vydání své první desky. Při této příležitosti kapela uspořádala symbolicky 25 koncertů, mezi něž patřila i zastávka v Plzni v KD Šeříková 16. 12.

Dobrou muzikou se nešetřilo

Jména Ota Baláž, Kamil Střihavka a Michal Pavlíček jsou sama o sobě zárukou kvalitní muziky. A co teprve společně. Každý z nich do společného projektu vkládá to, co nejlépe umí – skladatelské schopnosti, umění hry na klávesy, na kytaru, zpěv. A že se v neděli v KD Šeříková dobrou muzikou opravdu nešetřilo. Zazněly oblíbené hity, které si za těch 25 let prozpěvuje již druhá generace fanoušků, a Kamil Střihavka dal vědět, že je hlasově stále při síle. Fanoušci však znali každé slovo a prozpěvovali si se svým idolem. Přídavek Země vzdálená zpíval už celý kulturní dům.

Fanoušci nezklamali

V sále bylo hodně plno, fanoušci stáli dokonce i nahoře na balkoně. Převažovali zástupci střední generace, mladých příznivců bylo méně, ale i ti se tu a tam objevili. Důležité však je, že fans kapelu podpořili ve velkém a připravili jí tak krásný dárek k těm pětadvacetinám.

Text: Martin Hanáček, Sylva Kaplanová

Foto: Martin Hanáček

Napsat komentář