Miloš Meier s Drumming Syndromem v Chotěboři: Malý sál, koncentrovaná energie

Miloš Meier se zastavil s Drumming Syndromem v Chotěboři

Bubenický virtuos Miloš Meier je momentálně na turné se svým sólovým programem Drumming Syndrome. Jeho další zastávkou byla Chotěboř.

Virtuozita, show i pokec

Miloš Meier absolvuje svá sólová vystoupení Drumming Syndrome v prostorách klubů i kulturáků, tentokrát se však dějištěm jeho show staly komornější prostory sálu restauračního zařízení Panský dům. V programu Drumming Syndrome hraje Miloš Meier spoustu nadupaných sól v osobitě upravených skladbách např. známých filmových soundtracků. Diváci měli možnost vyslechnout také vyprávění o jeho zkušenostech na domácí i zahraniční scéně, a také o vybavení, které používá. Nadšený bubeník pak neodolal selfíčku s neméně nadšeným sálem.

Tam, kam chodí hrát Ray Luzier

Součástí téměř dvouapůlhodinové show je také promítání krátkých dokumentů z jeho bubenických cest. Miloš Meier totiž jako bubeník dávno překročil hranice naší republiky a bývá zván na bubenické festivaly v Evropě i jinde – například ve Španělsku vystoupil již před pár lety na festivalu La Rioja, kde se scházejí takové bubenické veličiny, jako je Ray Luzier (Korn). Vřelého přivítání se mu dostalo také v Jižní Koreji.

Text: Radim Hromádko, Sylva Kaplanová

Foto: Radim Hromádko

 

Napsat komentář