Harlej společně s Loco Loco roztančili MSD Kolín

Další zastávkou jarního tour kapely Harlej nemohlo být nic jiného než již známy MSD Kolín. I sem Harlej přivezl skvělou show, která stojí za vidění a slyšení.

Loco Loco s novým výrazným bubeníkem

Pár nedočkavých fanoušků čekalo už půl hodiny před vstupem, než se otevřou brány klubu. Předkapelou jarního tour skupiny Harlej je parta Loco Loco, která má za bicími výrazného nového člena – bubeníka Vinnieho Cage s výrazným čírem na hlavě. Začali písní Chci to všechno – a Kolín se rozjížděl jako tank. Celé vystoupení mělo energii a šťávu, což dokázali ocenit i fanoušci svými nadšenými reakcemi. Byl jsem jedním z nich.

Průřez tvorbou Harleje: pro každého něco

Potom nastoupila již očekávaná kapela Harlej. Začala písní Zfetovanej, hned potom nato přišel Kapitán Morgan. Show se rozjela naplno a celý sál pařil. Harlej hrál průřez svou tvorbou, např. písně Na prodej, Zrzi Zrzi, Přirození, Proč pocit mám. Playlist čítal 26 písniček od starších až po nynější songy z poslední desky Hodný holky zlý kluky chtěj, takže si každý přišel na své.

Předávání energie mezi pódiem a hledištěm

Koncert byl plný energie, dokonce se na pódiu objevila nějaká ta kytarová hra za hlavou. Kapela ji předávala fanouškům a oni jim to obratem vraceli zpět. Při písni Svařák, letitém a oblíbeném hitu, se na pódiu jako obvykle vztyčili nafukovací panáci. Kytarista Tonda Rauer na konci hodil do davu své triko…ale kapela rozhodně ještě nehází pomyslný ručník do ringu tohoto turné a můžeme se na ni těšit na dalších zastávkách.

Text: Petr Klepetko, Sylva Kaplanová

Foto: Petr Klepetko

Author

Napsat komentář