Nazareth: hned dvakrát v České republice a v nových městech

Nazareth, Pete Agnew

Rovnou dva koncerty na našem území v únoru odehrají hvězdní Nazareth. Kapela k nám jezdí pravidelně, a ani tentokrát naši zemi nevynechá. Koncerty se konají v méně obvyklých městech, než tomu u světových kapel bývá.

Nová města

Legendární skotští rockeři si tentokrát vybrali města mimo častá místa konání koncertů světových kapel jako Praha, Brno či Ostrava. V pátek 7. února je přivítá stadión HC Slovan Ústí nad Labem a 8. února pardubická hala Ideon. To zajisté potěší regionální fanoušky, kteří tentokrát nebudou muset za svými oblíbenci cestovat tak daleko. Oba koncerty pořádá ZP promo. Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketstream, na pardubický koncert jich zbývá už jen pár desítek.

Nazareth: několik desetiletí úspěšné kariéry

Nazareth za sebou mají několik desítek let trvající úspěšnou hudební dráhu, během které se proslavili po celém světě. Všichni nejspíš známe hity jako Dream On, Hair of the Dog, Where Are You Now či ten možná vůbec nejznámější – Love Hurts. Mnohé z nich na dvou českých koncertech také zazní.

V Ústí bude Nazareth představovat kapela Turbo

Jako speciální host ústeckého koncertu vystoupí skupina Turbo. Kapela, která poznala chuť úspěchu s hity Hráč, Chtěl jsem mít, Láska z pasáží, v současnosti zažívá další aktivní období a živě koncertuje po republice. Její melodický rock zajisté bude příjemným naladěním na světově známé pecky v podání Nazareth.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda

Author