Sebastien zachytili atmosféru letošních živáků v novém klipu Bičem proti lásce

Sebastien / foto: Jaroslav Urban / poskytnuto Sebastien
Sebastien právě vydali nový videoklip k singlu Bičem proti lásce. Píseň se celé léto s úspěchem hrála živě, a nyní dostala také svou obrazovou live podobu.

Protestsong s neobvyklým názvem

„Skladba Bičem proti lásce je aktuálně asi největším protestsongem v repertoáru Sebastien. Slovy textu se lehce dotýkáme politiky, světa sociálních sítí a celkově aktuální atmosféry ve společnosti. Nastavujeme tak zrcadlo, abychom mohli to, co v něm vidíme, upravit a zkrášlit… Věřím, že se nám to společně podaří,“ vypráví kapelník Jiří Rain.

Velké akce jako Monster Meeting byly v dnešní době zázrak

Klip k této skladbě, která se stala v poslední době hodně oblíbenou a do playlistu ji zařadilo například Rádio HEY, jsme točili na Monster Meetingu v Jindřichově Hradci. Chtěli jsme tak na jedné z posledních zastávek téhle úžasné putovní akce zachytit a zaznamenat tu neuvěřitelnou atmosféru splynutí kapel a fanoušků! V době covidu to byl opravdu zázrak, a všechny zastávky Monster Meetingu, které jsme mohli absolvovat, jsme si maximálně užili!“ prozradil ještě Jirka.

 

Klip je vzpomínkou a poděkováním fanouškům

„Letošní koncertní sezóna pro Sebastienskončila, a proto právě teď, jako takovou malou vzpomínku a poděkování všem lidem, kteří nás mají rádi, vypouštíme zbrusu nový videoklip Bičem proti lásce,“ vzkazuje kapela.

Text: Sylva Kaplanová, Video: YouTube.com