David Koller v Ledárnách Braník: osvědčené hity i novinky

David Koller/foto: Petr Hanč

Ve středu 9. srpna se v pražských Ledárnách Braník pod hlavičkou Prague Open Air uskutečnil koncert Davida Kollera a jeho Kollerbandu. Přestože dopolední přeháňky hrozily vystoupení zkomplikovat, počasí se v průběhu odpoledne umoudřilo a majitelé vstupenek si mohli užít Davidovu tvorbu bez omezení.

Program koncertu, koncipovaného bez předkapely, odstartoval David Koller přesně ve 20 hodin aktuální peckou Spokojená. Fanoušci, kteří přišli hlavně na hity kapely Lucie, nemuseli dlouho čekat, protože atmosféru koncertu rozsvítily Šrouby do hlavy, naplánované hned jako druhé.

Celý setlist byl příjemným mixem skladeb Davidovy sólové tvorby novější (Bodlák, Nazí do kaktusů nebo třeba My se vám ozveme) i starší (Na mě zapomeň, Lehká, Žádný city nebo Nic není nastálo), a také již zmíněné tvorby kapely Lucie. Po přídavku Majolenka od Jasné Páky to byly právě notoricky známé hity Chci zas v tobě spát a Černí andělé, kterými se hudebníci v čele s Davidem Kollerem rozloučili. Koncert končil před desátou hodinou, jak už je v areálu Ledáren dáno a fanoušci se do svých domovů rozcházeli příjemně naladěni.

Text a foto: Petr Hanč

Author